loya...

Hang kenapa bawak budak ka ?

Takdaklah... Orang bawak budak saja ka boleh muntah?

Dah teruk sangat bunyinya aku yang dok kat tingkat ataih pun buleh dengaq..

Kui..KuiKui.. Rasa loya tekak aih tengok pakcik tu..

Ha ? Pakcik mana ? Tak baik dok loya-loya kat orang..Awat dia buat apa kat hang?

Hang tengok sendiri la dalam tb dak pun baca dalam paper dak pun hang baca blog dia.. Hang buat keputusan sendiri.

Ish sapa dia ?

Hang ni dok kat bawah besen ka apa ? Tudia la tak mau amik tau keadaan semasa. Gosip panaih kat apartment ni hang tau pulak nooo..

Heeeeeeeeeeee.. Hang cakap pasai sapa yang buat hang loya tugh?

Awatla aku dapat jiran macam hang. Satu Malaysia dok cakap pasai keputusan yang dia ambik semalam. Ada orang kata baguih.. apa teruskan perjuangan yang belum selesai... Ada orang kata betapa rugi Malaysia bila dia amik keputusan lagu tu... bla bla bla...

Tu nooo.... haa aku tau hang cakap pasai sapa.. Sat aku nak pi amik besen..

Buat apa pulak..

Nak wek ptuih sama...

Laaaaaaaaaaaaaaaaa... mangkuk ayun...




1 comments:

AzizulHafiz berkata...

wlau apa pun keputusan die... biarkan lah.. :0